29.1.2015

Pika-arvio: Viikossa aikuiseksi (2015)


21 tapaa pilata avioliitto -komedian erittäin löyhä jatko-osa Viikossa aikuiseksi passittaa kymmenhenkisen porukan saareen viikon mittaiselle aikuistumisleirille. Kuten arvata saattaa, "seksitön ja päihteetön" leiri muuttuu hieman toisenlaiseksi, mutta ennalta-arvattavuudestaan huolimatta kyseessä on varsin viihdyttävä kotimainen komedia.

Hahmokatras on ainakin mukavan sekalainen ja huumoria revitään erilaisten persoonallisuuksien yhteentörmäyksistä. Keskenään eristyksissä oleva porukka alkaa kuitenkin löytää toisistaan uusia puolia ja kasvavat siinä sivussa itsekin ihmisinä. Jokaisella hahmolla on kieltämättä hetkensä, mutta Minttu Mustakallion esittämää Saaraa lukuunottamatta kukaan ei nouse varsinaisesti myöskään esille. Ei tämä siis mitään peruskomediaa kummoisempaa tarjoa, mutta toimii sellaisenaankin mukavasti. Näyttelijöiden kemiat ovat kunnossa ja jengillä on selvästi ollut hauskaa elokuvaa tehdessä. Sanailu naurattaa useasti.

Tunnustan suhtautuvani kotimaisiin elokuviin hieman varauksella, mutta tämä on suhteellisen toimiva tapaus. Perusvarma, mutta kuitenkin tarpeeksi viihdyttävä ja kesäisen leppoinen sekä lämminhenkinen komedia talvipakkasille. Ei huono.

Arvosana: ★★★

Traileri:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti